Hoppa till innehåll

Visualisering

Visualisering

Genom 3D-visualisering kan du få en uppfattning av hur slutresultatet kommer att bli. Du får även möjlighet att ”test-placera” verket på dess tilltänkta plats för att se hur väl det kommer att passa miljön. Dessutom är det mycket enklare att leka med olika färger och texturer när prototypen är digital!

Vi gör 3D visualiseringar utifrån allt från ritningar och CAD-filer till dina egna skisser. Din visualisering kan exempelvis visas som en vridbar modell på internet eller i en vanlig reklambild. 

Skissuppdrag

Vill du ha en mer rumslig presentation av din idé än vad en vanlig tvådimensionell bild kan erbjuda? Genom att röra dig runt skulpturen eller i byggnaden får du en större uppfattning av helheten och slutresultatet. Visualisering kan också vara ett smart knep för att presentera din idé på ett professionellt sätt!

Hör av dig till oss och dela med dig av din skiss så skapar vi en 3D-visualiering tillsammans!

Arkitektur

Visualisering blir bara vanligare och vanligare inom arkitektur. Inte konstigt med tanke på att det är ett perfekt sätt för att kunna se slutresultatet utan att behöva bygga det!

Om ni skickar er CAD-ritning – eller liknande – kan vi skapa en 3D visualisering av modellen. Oavsett om det handlar om en färdig skiss eller rolig idé hjälper vi dig föreställa slutresultatet genom visualisering.

Specialiserade inom

Gjuteri

Skyltar, konst och utsmyckning för alla ändamål i brons, mässing och aluminium.

3D

 CAD, 3D-skanning, 3D-printning, CNC-fräsning och 3D-visualisering.

Kristall

Kristaller med lasergravyr i 3D och 2D. Alltid utifrån dina önskemål och motiv.