Hoppa till innehåll

Startsida

Ett modernt metallgjuteri med stolta traditioner

Gjuteri

Skyltar och konst för alla ändamål i brons, mässing och aluminium.

3D

 CAD, 3D-skanning, 3D-printning, CNC-fräsning och 3D-visualisering.

Kristall

Kristaller med lasergravyr i 3D och 2D. Alltid utifrån dina önskemål och motiv.

Välkommen till Rosengren & Nilsson Group

Gjuteriet Rosengren & Nilsson, består av två gjuterier som blivit ett! Rosengren står för Rosengrens Metallgjuteri (Konstgjuteriet i Limhamn) som bildades redan år 1909 och Nilsson för Vetlanda Gjuteri som grundades år 2001. Tillsammans har vi över 130 års erfarenhet inom konstgjuteri och metallgjuteri, och besitter därmed både expertkompetens och lång erfarenhet.

Vi på Rosengren & Nilsson hjälper dig skapa konst och skyltning utöver det vanliga till bland annat offentliga miljöer, golfanläggningar och kyrkor. Självklart sträcker vi oss även utanför dessa tre kategorier beroende på dina önskemål och visioner. Utöver konst och skyltning i aluminium, brons och mässing, är vi också specialiserade inom 3D-utformning och lasergravyr i kristall.

Gestaltning i offentlig miljö

Hela uppfattningen av en plats kan förhöjas genom konst och design. Vi hjälper dig förstärka uppfattningen genom detaljrik skyltning och konst – som håller i regn och rusk. Välj bland våra standardmodeller för skyltning eller skräddarsy din egen design. Vi skapar produkterna utifrån dina önskemål i brons, aluminium eller mässing!

Tryck på knappen för att se mer av vårt utbud till offentlig miljö!

Skylta upp golfområdet

När det kommer till golfskyltar, eller skyltning generellt, är det inte alltid helt lätt. Lugn! Det är därför vi finns! Exempel på skyltar som förhöjer golfupplevelsen är skyltar till klubbområdet, tee-skyltar, tee-markeringar och banskyltar. Vi hjälper dig med tankar och lösningar som gör att du kan ta er skyltning till nästa nivå.

Läs mer om vårt golf-sortiment!

Vackra kyrkområden

Skyltning och utsmyckning av kvalitét gör både kyrkområdet vackrare, mer praktiskt och hållbart. Vi hjälper dig skylta rätt, så att besökarna kan hitta lätt. Både på kyrkogården, runt församlingshemmet och parkeringen. Dessutom erbjuder vi också utsmyckning i form av bland annat bokstäver, dekorationer och lyktor till gravplatser.

Du hittar våra två kategorier till kyrkområdet här!

Bläddra vidare

I våra broschyrer för kyrka och golf får du ta del av vårt sortiment genom nyheter, tips och tidigare kundprojekt.

Tryck på knapparna nedan för att komma till respektive broschyr.

Kontakta oss

Vi på metallgjuterier hjälper dig med ditt projekt! Oavsett om du har en färdig idé eller fortfarande funderar.