Hoppa till innehåll

Startsida

Ett modernt metallgjuteri med stolta traditioner

Gjuteri

Skyltar och konst för alla ändamål i brons, mässing och aluminium.

3D

 CAD, 3D-skanning, 3D-printning, CNC-fräsning och 3D-visualisering.

Kristall

Kristaller med lasergravyr i 3D och 2D. Alltid utifrån dina önskemål och motiv.

Sandgjutna skyltar och konstverk av högsta kvalitet

Vi på Rosengren & Nilsson hjälper dig skapa sandgjuten konst, skyltning och priser utöver det vanliga till bl.a. offentliga miljöer, fastigheter, golfanläggningar och kyrkogårdar. Utöver konst och skyltning i aluminium, brons och mässing, är vi också specialiserade inom 3D samt lasergravyr i kristall.

Gjuteriet Rosengren & Nilsson, består av två familjeägda svenska gjuterier som blivit ett! Rosengren står för Rosengrens Metallgjuteri (Konstgjuteriet i Limhamn från 1909) och Nilsson för Vetlanda Gjuteri. Tillsammans har vi över 130 års erfarenhet inom konstgjuteri och metallgjuteri, och besitter hög expertkompetens i hantverket.

Gestaltning i offentlig miljö

Hela uppfattningen av en plats kan förhöjas genom konst och design. Vi hjälper dig förstärka uppfattningen genom detaljrik skyltning och konst – som håller i regn och rusk. Välj bland våra standardmodeller för skyltning eller skräddarsy din egen design. Vi skapar produkterna utifrån dina önskemål i brons, aluminium eller mässing!

Tryck på knappen för att se mer av vårt utbud till offentlig miljö!

Skylta upp golfområdet

När det kommer till golfskyltar, eller skyltning generellt, är det inte alltid helt lätt. Lugn! Det är därför vi finns! Exempel på skyltar som förhöjer golfupplevelsen är skyltar till klubbområdet, tee-skyltar, tee-markeringar och banskyltar. Vi hjälper dig med tankar och lösningar som gör att du kan ta er skyltning till nästa nivå.

Läs mer om vårt golf-sortiment!

Skyltning vid kyrkan

Skyltning och utsmyckning av kvalitét gör både kyrkområdet vackrare, mer praktiskt och hållbart. Vi hjälper dig skylta rätt, så att besökarna kan hitta lätt. Både på kyrkogården, runt församlingshemmet och parkeringen.

Kontakta oss för infoskyltar i brons och aluminium, infoskåp, kartor, vägvisare samt allt till gravplatsen gällande namnplaketter i brons, aluminium och mässing, bokstäver, bronsdekorationer och lyktor m.m.

Bläddra vidare

I våra broschyrer för kyrka och golf får du ta del av vårt sortiment genom nyheter, tips och tidigare kundprojekt.

Tryck på knapparna nedan för att komma till respektive broschyr.

Kontakta oss

Vi på metallgjuterier hjälper dig med ditt projekt! Oavsett om du har en färdig idé eller fortfarande funderar.