Hoppa till innehåll

Golfskyltar

Ta golfbanan till nästa nivå

När det kommer till golfskyltar, eller skyltning generellt, är det inte alltid helt lätt.
Vi hjälper dig med tankar och lösningar som gör att du kan ta er skyltning till nästa nivå.

Intresserad av Teeskyltar, Teemarkeringar, Banskyltar eller skyltar till klubbområdet?
Kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans!

Tee-skyltar

Teeskyltar är en stor del av besökarnas golf-upplevelse. Snygga, stilrena och tydliga teeskyltar ger spelarna det självförtroende som behövs när de längre klubborna åker fram. Våra teeskyltar har ett unikt kasettsystem som både sparar dig tid och pengar. Istället för att byta ut hela skylten vid banförändringar, behöver du endast byta ut informationen. Våra teeskyltar tillverkas främst i aluminium, men går även att få i brons och mässing.

Har du en egen idé kring hur era teeskyltar ska se ut? Kontakta oss!

Teemarkeringar

Teemarkeringar profilerar klubben och markerar tydligt varifrån utslaget ska ske – på ett stilfullt sätt! Oavsett om ni använder färg- eller siffersystem, hjälper dig att ta fram teemarkeringar som passar just ert golfområde. Våra teemarkeringar höjer inte bara standarden på er golfbana, utan är också hållbara och underhållsfria.

Valmöjligheterna är många, vi gjuter främst skyltar i aluminium och mässing. Därtill erbjuder vi pulverlackering enligt dina önskemål om slutfinish. Vi kan även handmåla dina teemarkeringar om så önskas.

Banskyltar

Våra banskyltar ger besökarna informationen de behöver om ert golfområde på ett snyggt, stilrent och smart sätt!

Det är lätt att bli hemmablind. Medlemmarna kanske inte har några problem att hitta runt, men för green fee-gästerna är det inte alltid lika lätt! En ”Next Tee-skylt” är ett mycket bra hjälpmedel för att guida besökarna rätt.

  • next_tee_skylt
  • hänvisningsskyltar_golf

Klubbområde

Välkomstskylten sätter standarden för resten av ert golfområde. Det är därför viktigt att inte bara skylta ute på er golfbana utan också runtomkring klubbområdet. Informativa och tydliga skyltar guidar och hjälpa gästerna att hitta rätt.

Du har 7 sekunder på dig att skapa ett gott första intryck. Vi hjälper dig att utnyttja de 7 sekunderna på absolut bästa sätt!

Ny broschyr!

Bläddra i vår nya broschyr för mer information, inspiration och tidigare projekt! Se hur andra har gjort och fundera på hur ni kan göra hos er, vi hjälper er från idé till verklighet.

Fler golfskyltar finns i galleriet!

Vill du ha mer inspiration eller fler referenser? Spana in vårt galleri för att hitta fler av våra kundprojekt!
Du kommer till det genom att trycka på knappen nedan.

Kontakta oss

Sugen på att uppdatera era golfskyltar?
Hör av dig till Jimmy för att få proffshjälp direkt! Eller fyll i kontaktformuläret nedanför.

Jimmy Nilsson
Produktion/Marknad
+4673-360 98 17
jimmy.nilsson@rngroup.se