Hoppa till innehåll

Fastighet

Skyltar till fastigheten

På många ställen finns och brukas skyltar för fasader.
Det är en viktig del av fastigheten och ett enkelt sätt för dig att visa varumärket!
Våra fastighetsskyltar ger ett gediget, snyggt och sobert intryck som bidrar till både fastighetens utseende och värde.

Fasadskyltar

Fasadskyltar är ett enkelt knep för att uppmärksamma företagets varumärke. Dessutom är det inte bara praktiskt, utan också väldigt snyggt. Vi gjuter främst fasadskyltar i aluminium och mässing, men kan även gjuta fasadskyltar i brons. När det kommer till utformning och design, finns det inte många begränsningar. Du väljer form, färg, storlek och motiv på din fasadskylt – vi gjuter den.

Hör av dig till oss tar vi tillsammans fram ett förslag på fasadskylt som passar just din fastighet!

Branding

Skyltning har, och kommer alltid vara, ett snyggt och effektivt sätt att branda sig på. Genom att skylta upp varumärkets logotyp eller slogan kan du öka varumärkeskännedomen. Se därför till att göra det riktigt snyggt!

Vi hjälper dig hitta rätt skylt till rätt ändamål och överlåter designvalen till dig. För ingen har bättre koll på vad som passar ditt varumärke bäst, än just du.

Bokstäver & Siffror

Ett alternativ till skyltar är lösa bokstäver och siffror. Gör sig snyggt på fasaden och kan antingen monteras platt på väggen eller med 3D-effekt. Vi gjuter bokstäver i brons och aluminium samt printar ut bokstäver i 3D-material.

Har du allt som behövs för montering?

Se till att du har alla verktyg som behövs för montering av bokstäver och mindre skyltar. Vi har samlat de vanligaste verktygen på en och samma plats så att du slipper leta. Klicka på knappen för att komma till våra verktyg.

Kontakta oss

Intresserad av att beställa fasadskyltar? Hör av dig till oss så tar vi fram ett förslag tillsammans!

Jimmy Nilsson
Försäljningschef
+4673-360 98 17
jimmy.nilsson@rngroup.s