Hoppa till innehåll

Kyrkdekor

Detaljrika kyrkogårdar

Det är genom de små detaljerna som kyrkogården blir extra personlig.
Vi gjuter både större och mindre konstverk till hela kyrkområdet.

Är kyrkogården i behov av nya parkbänkar, nytt staket eller nya konstverk? Vi hjälper dig!
Utöver större utsmyckning gjuter vi även dekorationer och lyktor till gravplatser.

Bronsdekorationer

Vi gjuter bronsdekorer tillverkade för montering på exempelvis sten eller andra plana ytor. Kanske symboliserar dekorationen ett minne, en tanke eller ett intresse? Välj mellan våra standard-dekorer nedan eller kontakta oss för skiss och offert vid önskemål om specialdesignad dekor. Ytbehandling enligt standard är slipad brons men vi patinerar och lackerar självfallet även gravdekorer.

Fristående bronsdekorationer

Våra fristående dekorationer tillverkas i sandgjuten brons. För att skapa den vackra och detaljrika ytan brunpatineras, lackeras och tonas bronsen efter gjutning. Välj bland våra nedanstående standard-dekorationer eller kontakta oss vid önskemål om egen design.
Vi hjälper dig gärna att ta fram en specialdesignad dekoration.

Ljuslyktor

Komplettera gravplatsen med en unik ljuslykta. Våra specialdesignade gravlyktor ger ett extra vackert sken och har detaljer i brons. Välj bland våra fyra färdiga designer eller föreslå en helt egen design! Vissa gravlyktor kan monteras direkt på stenen och andra fristående i exempelvis gräset eller blomsterrabatten. Nedan finner du våra fyra designer.

Konstverk & Utsmyckning

Parkbänkar, staket och skulpturer är alla exempel på utsmyckning som kan göra kyrkogården till en ännu mer rofylld plats. Vi tillverkar utsmyckning utifrån dina önskemål, så att utsmyckningen säkert går i samma linje som resten av kyrkområdet. Välj mellan material som brons, aluminium och mässing – eller varför inte i material för 3D-utskrift? Utformningen bestämmer du och vi hjälper till att förverkliga den!

Rekonstruktioner

Börjar kyrkogårdens nuvarande utsmyckning bli sliten?
Eller har delar av den kanske till och med kommit bort?
Ingen fara! Vi kan rekonstruera utsmyckning genom 3D-teknik!

Om det finns ett fysisk exemplar kvar kan vi 3D-skanna föremålet och återskapa det i brons, aluminium eller 3D-material.
Om inget fysisk exemplar går att få tag på, kan vi även återskapa utsmyckning genom fotografier. Den sista metoden är lite mer omfattande, se därför alltid till att först ha letat efter ett fysiskt exemplar.

Kontakta oss för mer information!

Ser vår broschyr

Se mer av vårt utbud och fyll på med inspiration genom att bläddra i vår broschyr. Vi delar med oss av allt från nyheter till tips och tidigare kundprojekt.

Skyltar till hela kyrkområdet

Letar du efter minnesskyltar, ordningsföreskrifter, informationsskåp eller fasadskyltar?
Oavsett önskemål skylt, gjuter vi den till dig.

Kontakta oss

Hör av er till oss så hittar vi en design och ett prisförslag tillsammans!

Verkstadskoordinator – Malmö
Milena Kierzkowska
+4673 098 78 50
milena@rngroup.se