Hoppa till innehåll

Kyrkdekor

En detaljrik kyrkogård

Det är genom de små detaljerna som kyrkogården blir extra personlig. Vi gjuter både större och mindre konstverk till hela kyrkområdet. Är kyrkogården i behov av nya parkbänkar, nytt staket eller nya konstverk? Vi hjälper dig! Utöver större utsmyckning gjuter vi även dekoration och lyktor till gravplatser, för en personligare kyrkogård.

Dekorationer till gravplatser

Dekoration till gravplats skapar en känsla av värme och personlighet. Kanske symboliserar dekorationen en specifik händelse, tanke eller ett intresse? Hos oss kan du både välja mellan färdiga mallar eller en specialdesignad dekoration till gravplats.

Blommor

Kors

Figurer

Övriga symboler

Ljuslyktor

Komplettera gravplatsen med en unik ljuslykta. Våra specialdesignade gravlyktor ger ett extra vackert sken och har detaljer i brons. Välj bland våra fyra färdiga designer eller föreslå en helt egen design! Vissa gravlyktor kan monteras direkt på stenen och andra fristående i exempelvis gräset eller blomsterrabatten. Nedan finner du våra fyra designer.

Rekonstruktion

Börjar kyrkogårdens nuvarande utsmyckning bli sliten?
Eller har delar av den kanske till och med kommit bort?
Ingen fara! Vi kan rekonstruera utsmyckning genom 3D-teknik!

Om det finns ett fysisk exemplar kvar kan vi 3D-skanna föremålet och återskapa det i brons, aluminium eller 3D-material.
Om inget fysisk exemplar går att få tag på, kan vi även återskapa utsmyckning genom fotografier. Den sista metoden är lite mer omfattande, se därför alltid till att först ha letat efter ett fysiskt exemplar.

Kontakta oss för mer information!

a den!

Utsmyckning

Parkbänkar, staket och skulpturer är alla exempel på utsmyckning som kan göra kyrkogården till en ännu mer rofylld plats. Vi tillverkar utsmyckning utifrån dina önskemål, så att utsmyckningen säkert går i samma linje som resten av kyrkområdet. Välj mellan material som brons, aluminium och mässing – eller varför inte i material för 3D-utskrift? Utformningen bestämmer du och vi hjälper till att förverkliga den!

Behöver du skyltar?

När uppdaterades skyltarna på kyrkogården senast? Kanske dags att passa på?
Vi hjälper dig skylta rätt, så att besökarna hittar lätt. Läs mer om våra skyltar för kyrkogårdar här!

Kontakta oss

Funderar du på något? Tveka inte på att höra av dig! Vi kommer fram till en lösning tillsammans.

Postadress: Box 30023, 200 62 Limhamn, Sverige

Besöksadress: Gottorpsvägen 56, 218 45 Vintrie
Besöksadress: Hammargatan 3, 574 33 Vetlanda

© Rosengren & Nilsson Group · Allt innehåll skyddat av internationell upphovsrättslagstiftning. Vi använder cokies – läs vår integritetspolicy.