Hoppa till innehåll

Offentlig utsmyckning

Utsmyckning

Designade parkbänkar, brunnslock och pollare tar gatan, torget eller parken till nästa nivå. Vi gjuter flera olika typer av utsmyckning för offentlig miljö. Sitter du på en idé? Hör av dig till oss så hittar vi på någonting tillsammans! Utformning och design anpassar vi, självklart, utifrån dina visioner.

”Stubben” av David Krantz, 2018

Slå dig ner med stil

Exempel på utsmyckning som vi ofta gjutit under tidigare projekt är parkbänkar. En stilig och bekväm parkbänk kan både dra uppmärksamhet till platsen och förhöja uppfattningen av den offentliga miljön. Vi gjuter utsmyckning i både aluminium och brons, alltid utifrån dina önskemål.

Hör av dig till oss om du letar efter parkbänkar – eller annan utsmyckning – så hjälper vi dig från idé till färdigt verk!

Pollare

Pollare för avgränsning, vägmarkering och belysning. Välj bland våra standardmodeller för pollare: Maxi, Karlskrona och Standard. Eller kontakta oss med ett eget förslag som kanske skulle passa ännu bättre till just din tilltänkta plats. Nedan hittar du våra standardmodeller för pollare.

Maxi

Karlskrona

Standard

Tips!

För ett mer enhetligt uttryck kan du med fördel komplettera dina pollare med hänvisningsskyltar i samma stil.
Du hittar mer information om våra hänvisningsskyltar genom att trycka på knappen.

Kontakta oss

Har du en egen idé på utsmyckning? Tveka inte på att kontakta oss!

Postadress: Box 30023, 200 62 Limhamn, Sverige

Besöksadress: Gottorpsvägen 56, 218 45 Vintrie
Besöksadress: Hammargatan 3, 574 33 Vetlanda

© Rosengren & Nilsson Group · Allt innehåll skyddat av internationell upphovsrättslagstiftning. Vi använder cokies – läs vår integritetspolicy.