Hoppa till innehåll

Kyrka

Skyltar till kyrkogårdar

Kyrkogårdar är lugna och trivsamma platser, detta tycker vi också att skyltningen på kyrkogårdar bör spegla. Därför har vi fokus på stilrena designer och skyltar som håller under lång tid. Hos oss hittar du skyltning till hela området – från kyrkogård och kyrka till församlingshem och parkering. På så sätt kan ni också skapa en röd tråd på er kyrkogård.

Vi erbjuder både standardmodeller och möjligheten att skräddarsy skyltarnas utformning. Beroende på skyltens funktion kan du själv välja material, form, ytbehandling och typsnitt.

Letar du efter utsmyckningen till gravplatsen?
Figurer, dekorationer och lyktor hittar du under kategorin kyrkdekor.

Informationstavlor

Vi gjuter informationsskyltar i flera olika storlekar, former och designer. Informationstavlor kan både göras enklare och mer avancerade. Ett exempel på en mer avancerad informationstavla är den på bilden i mitten. Denna variant har både härdat kvalitétsglas, nyckellås och LED-belysning.

Ett tips är att komplettera den stora informationstavlan med mindre i samma stil runtom er kyrkogård för att skapa ett enhetligt uttryck!

Minnesplaketter

Vi gjuter personliga namnskyltar utifrån dina önskemål. Hos oss har du möjlighet att välja material, form, text, ytbehandling och eventuell dekoration. Vi tillverkar främst minnesplaketter i brons, men kan vid efterfrågan även gjuta namnskyltar i aluminium och mässing.

Den mest klassiska minnesplaketten är rektangulär, vissa föredrar dock ovala, runda eller lövformade minneskyltar.
När det kommer till text kan vi gjuta utifrån alla universella typsnitt. För att göra minnesplaketten extra personlig kan du lägga till en signatur eller valfri symbol.

För dig som är intresserad av en minnesskylt i brons finner du våra fasta priser genom att trycka på knappen nedan.

Hänvisningsskyltar

Hjälp besökarna att hitta lätt, genom att skylta rätt! Vi gjuter hänvisningsskyltar i aluminium som tål väder och vind.
Välj en av våra fyra standardmodeller eller hör av dig till oss om du önskar specilanpassade hänvisningsskyltar.

Du hittar våra standardmodeller för hänvisningsskyltar här

Bokstäver

Utöver skyltar och plaketter gjuter vi även lösa bokstäver. Dessa är lika fina att applicera på gravplatsen som på andra ställen på kyrkogården. Bokstäverna gjuts i brons, aluminium och nylon. Några av våra standard-typsnitt kan fås med fasta dubbar på baksidan som gör det enkelt för dig att fästa bokstäverna.

Tryck på knappen nedan för att se alla våra bokstäver och typsnitt.

Obs! Dessa typsnitt går inte att få på minnesplaketter utan tillverkas endast som lösa bokstäver.

Har du vad som behövs för montering?

Se till att du har alla verktyg som behövs för montering av bokstäver och mindre skyltar. Vi har samlat de vanligaste verktygen på en och samma plats så att du slipper leta. Klicka på knappen för att komma till våra verktyg.

Kontakta oss

Hör av er till oss så hittar vi en design och ett prisförslag tillsammans!
Det går självklart även bra att bara ställa en fråga.

Postadress: Box 30023, 200 62 Limhamn, Sverige

Besöksadress: Gottorpsvägen 56, 218 45 Vintrie
Besöksadress: Hammargatan 3, 574 33 Vetlanda

© Rosengren & Nilsson Group · Allt innehåll skyddat av internationell upphovsrättslagstiftning. Vi använder cokies – läs vår integritetspolicy.