Hoppa till innehåll

Kyrkogård

Skyltar till kyrkogården

Kyrkogårdar är lugna och trivsamma platser, detta tycker vi också att skyltningen på kyrkogårdar bör spegla.
Därför har vi fokus på stilrena designer och skyltar som håller under lång tid.
Hos oss hittar du skyltning till hela området – från kyrkogård och kyrka till församlingshem och parkering.
På så sätt kan ni också skapa en röd tråd på er kyrkogård.

Namnskyltar

Hos oss har ni möjlighet att skräddarsy gravskyltar i brons, aluminium och kristall. Välj själva vilket material, vilken utformning, ytbehandling och vilket motiv ni önskar – så ser vi till att göra det till verklighet.

Bokstäver

Vi erbjuder bokstäver & siffror i flertalet material, typsnitt och storlekar. Välj bland klassisk brons, stilren aluminium eller modernt 3D-material. Bokstäverna kan appliceras på allt från sten till fasader. Några av våra standard-typsnitt kan fås med fasta dubbar på baksidan som gör det enkelt för dig att fästa bokstäverna.

Kyrkdekorer

Komplettera skyltningen med utsmyckning och dekorationer som går i samma stil. Vi erbjuder både färdigdesignade dekorationer som exempelvis sparvarna på bilden och specialdesignade dekorationer. Utöver gjutning av dekorationer skapar, restaurerar och rekonstruerar vi också konstverk i brons, aluminium och 3D-material!

Läs mer om dekor och utsmyckning till kyrkogården här.

Gravskyltar

Våra gravskyltar i sandgjuten aluminium är både stilrena, hållbara och lätta att montera. Välj mellan en av våra fyra standardmodeller och tillhörande motiv samt eventuellt symbol. Självklart kan du även kontakta oss för att designa en egen gravskylt, så länge den följer kyrkogårdens riktlinjer!

Markspjut

Små skyltar eller markspjut som de också kallas är ett praktiskt sätt att dela information på som man också vill kunna flytta.

Vi erbjuder både standardmodeller likt den på bilden och specialdesignade markspjut. Texten på era småskyltar väljer ni fritt, samt eventuell dekal, storlek och val av färg.

Vinklade informationsskyltar
Vinklad informationsskylt i underhållsfritt material.

Informationsskylt

Vi tillverkar informationsskyltar med föreskrifter till kyrkogården och askgravlunden i brons eller aluminium. Informationsskyltarna levererar som enbart skylt eller komplett med fäste och stolpe.

Informationstavlor

Vi gjuter informationsskyltar i flera olika storlekar, former och design. Bläddra bland bilderna för att se olika varianter.

INFORMATIONSSKÅP: Skåpet har härdat kvalitétsglas, nyckellås och LED-belysning och gör det både snyggt och enkelt för dig att uppdatera information.

KARTA: Karta på vinklad eller rak plåt på stolpe.

  • informationskåp

Hänvisningsskyltar

Hjälp besökarna att hitta lätt, genom att skylta rätt!

Vi gjuter hänvisningsskyltar i aluminium som tål väder och vind.
Välj bland våra standardmodeller för hänvisningsskyltar eller hör av dig till oss om du önskar specialdesignad hänvisningsskylt.

Skyltning i kristall

Utöver skyltning i metall, erbjuder vi även skyltning och utsmyckning i kristallglas. Ett nytt, kreativt och vackert sätt att skylta på!

Tryck på knappen för att ta reda på mer!

Läs vår broschyr

Öppna och ladda ner vår broschyr för att ta del av hela sortimentet och tidigare projekt. Kanske väcker våra nyheter och tips er inspiration!

Tryck på knappen eller broschyren för att öppna den.

Har du allt som behövs till montering?

Se till att du har alla verktyg som behövs för montering av bokstäver och mindre skyltar. Vi har samlat de vanligaste verktygen på en och samma plats, så att du slipper leta i onödan! Klicka på knappen för att komma till våra verktyg.

Kontakta oss

Hör av er till oss så hittar vi en design och ett prisförslag tillsammans!
Det går självklart även bra att bara ställa en fråga.

Försäljning – Brons
Roland Vaahtera
+4640 608 00 43
skyltar@rngroup.

Försäljning – Dekorationer & bokstäver
Milena Kierzkowska
+4673 098 78 50
milena@rngroup.se

Försäljning – Aluminium & mässing
Rasmus Wallén Nilsson
+4673 512 96 93
rasmus.wallen.nilsson@rngroup.se