Hoppa till innehåll

Gård & stall

Skyltar till gården & stallet

Skyltar på gården, stallet eller kanske huset är både informativt och vackert. Hos oss har du möjlighet att skapa allt från gårdsskyltar och välkomstskyltar, till plaketter och boxskyltar. Vi gjuter skyltarna utifrån din tankar och visioner, så att du kan vara säker på att alla gårdsskyltar matchar gården.

Gårdsskyltar

Välkomna gästerna till gården med en trevlig och detaljrik välkomstskylt. Eftersom din välkomstskylt är det första besökaren möter, sätter den också standarden för resten av gården.
Se därför till att göra det på ett stilfullt sätt!

Genom att matcha resten av gårdsskyltarna med din välkomstskylt, når du det där lilla extra. Vi erbjuder kundanpassade former och färger, samt val av material. Det som utmärker våra gårdsskyltar är deras yt-finish, kvalitét och dekorativa effekt.

Plaketter

Plaketter har hört till hästsporten i flera år och har för många tävlande också blivit ett samlarobjekt. Idag är tusentals boxdörrar prydda med plaketter!

Vi levererar plaketter till de flesta klubbarna i Sverige och även en del i Europa. Våra plaketter kännetecknas av hög kvalité och då de sandgjuts i aluminium eller mässing.

Vill du också ha en plakett som garanterat inte slängs eller hamnar i en låda, utan sätts upp och syns? Då har vi plaketter för dig!

Boxskyltar till stallet

Du och din häst förtjänar en snygg boxskylt precis så som ni vill ha den! Oval, rektangulär eller kanske stjärnformad?
Vi gjuter boxskyltar både utifrån standardmodeller och specialanpassade önskemål om boxskyltar.

Kontakta oss

Hör av dig till oss, så tar vi fram ett förslag på utformning och pris tillsammans. Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdigt verk!

Rasmus Wallén Nilsson
Marknad/Försäljning
+4673 512 96 93
rasmus.wallen.nilsson@rngroup.se